Pool, jacuzzi & bastu

Tott Åre Spa

Tott Åre Spa – Pool, jacuzzi & bastu!

Upplev Tott Åre Spa när du befinner dig i Åre! Vårt spa- och poolområde är öppet för alla och erbjuder perfekt avkoppling efter en dag i backen! Faciliteterna omfattar bland annat en stor pool, två bubbelpooler, gym och bastu! Allt med en härlig utsikt genom panoramafönster mot Åredalen. Det finns även möjlighet att köpa dryck och tilltugg i baren/receptionen i anslutning till poolområdet.

Observera att hyra av handduk kostar 20 kr, samt hyra av badrock/tofflor/handduk kostar 150 kr. Självklart går det bra att ta med egen handduk och badkläder.

Entré till Tott Spa, pool & relax för gäster som inte bor på hotellet kostar 150 kr (vuxna), 100 kr (5-13 år) 0 kr (0-5 år).
Barn under 13 år är välkomna i målsmans sällskap.

Välkommen till Tott Åre Spa!

Öppettider

Tott Åre Spa

Öppet under höstloven vecka 41 och 44 samt december till april.

Allmountain Massage

Massage på Tott

Massage

Anna Johansson från Åre Allmountain Massage finnas tillgängliga för att behandla trötta kroppar. Anna tar emot massagebokningar på Tott för att hjälpa dig till en aktiv semester!

BOKA!

 

Massage:
Anna 070-271 80 83

Only Face

Ansiktstvätt, peeling, ansiktsmassage och ansiktsmask. Du får också en avkopplande massage på nacke och axlar..

30 min, 550 kr.

Sportmassage

För dig som vill ha en djupgående och behandlande massage. Här används även tekniker som töjningar, triggerpunktsbehandling samt en laserapparat som komplement till djupare besvär. Träningsrådgivning finns vid önskemål.

50 min, 850 kr.

Only Legs

Djup massage för trötta ben, avslutas med peeling av fötterna och behandlande lotion.

50 min, 950 kr.

Klassisk massage

För dig som vill ha en mjukare och mer avslappnade helkroppsmassage. Vi styr behandlingen utifrån dina önskemål.

50 min, 850 kr.

Classic Stone

30 min klassisk ryggmassage i kombination med varma stenar. Denna behandling avslutas med ansiktsbehandling.

50 min 950 kr

Gratis för hotellgäster, anmäl dig i receptionen.

Yoga med Fia!

Senioryoga 60 min

Onsdagar och Fredagar: 10.00-11.00
Yogabaserade rörelser som är speciellt framtagna för seniorer. Vi jobbar med rörlighet, smidighet, styrka, andning och balans. Klassen är skräddarsydd för kvinnor över från 65år.

Gubbyoga

Måndagar 11.00-12.00
Yogabaserade rörelser som är speciellt framtagna för män. Vi jobbar med rörlighet, smidighet, styrka, andning och balans. Klassen är skräddarsydd för män.

Coreyoga 90 min

Torsdagar 19.00-20.30
Yogabaserad core träning. Vi fokuserar på bålstabilitet, mage, bål och puls. Med yogans härliga verktyg kan du hitta den inre styrkan, i en kombination med att få upp pulsen i kraftfulla Poweryoga rörelser.

Yinyoga 90 min

Tisdagar 19.00-20.30
En härlig dynamisk mjukgörande yogaklass. Här går vi djupt in i stretchen, för att skapa mer rörlighet och smidighet i kroppen. 

Flowyoga 90 min

Söndag 19.00-20.30
Avsluta helgen med en mer fysisk dynamisk yoga. Inspirerad av Ashtanga yogan. Yogarörelser tillsammans med andning i ett härligt vinyasa-flöde.

HOT/SUP-yoga

Tisdag 08.00-09.00, Torsdag 08.00-09.00, söndagar 08.00-09.00
Vi yogar i ett extra uppvärmt rum ca 30-32 gradet. Värmen möjliggör en djupare stretch och utrensning samt förbättrar syresättning och cirkulation. Vill du utana dig i din balans väljer du att yoga på standup paddelingbords i poolen. Under Yogapasset får ni känna vattnets mjuka vågrörelser i samklang med era egna yogarörelser. Klädsel: badklädsmatrial, ej bomull.

Passa på att träna musklerna under din vistelse på Tott. I vårt gym finns gruppträningslokal, styrketräningsmaskiner, fria vikter och en vidunderlig utsikt. Helt gratis för dig som är hotellgäst.