Pool, gym, yoga & bastu

Tott Åre Spa – Pool, jacuzzi & bastu!

Upplev Tott Åre Spa när du befinner dig i Åre! Vårt spa- och poolområde är öppet för alla och erbjuder perfekt avkoppling efter en dag i backen! Faciliteterna omfattar bland annat en stor pool, två bubbelpooler, gym och bastu! Allt med en härlig utsikt genom panoramafönster mot Åredalen. Under vintersäsongen finns det även möjlighet att köpa dryck och tilltugg i baren/receptionen i anslutning till poolområdet.

Observera att hyra av handduk kostar 20 kr, samt hyra av badrock/tofflor/handduk kostar 150 kr. Självklart går det bra att ta med egen handduk och badkläder.

Entré till Tott Spa, pool & relax för gäster som inte bor på hotellet kostar 150 kr (vuxna), 100 kr (5-13 år) 0 kr (0-5 år).
Barn under 13 år är välkomna i målsmans sällskap.

Välkommen till Tott Åre Spa!

ÖPPETTIDER

Under höstlovet vecka 44:
alla dagar 08-20.

Övriga helger i höst:
torsdag 12-20,
fredag-lördag 08-20,
söndag 08-12

Under vintersäsong:
alla dagar 06-21

Allmountain Massage

Massage på Tott

Massage

Anna Johansson från Åre Allmountain Massage finnas tillgängliga för att behandla trötta kroppar. Anna tar emot massagebokningar på Tott för att hjälpa dig till en aktiv semester!

BOKA ONLINE HÄR!

Eller ring: Anna 070-271 80 83

 

Behandlande Massage

Massage med fokus på ev problemområden. Tekniker som terapeutisk stretching, dry needling, laser och stötvåg används i behandlingen om behov finns.

30 min, 580 kr.
60 min, 780 kr.

Muskelbehandling laser

Behandling av muskel/sena uppföljning med enbart laser.

Laserbehandling uppföljning
20 min 200 kr
30 min 350 kr

Tott After Mountain Face & Feet

Unna dig en härlig avslappning efter en dag i backen oavsett årstid. Börjar med peeling och massage på fötter och underben. Sen, Ansiktsbehandling rengöring, peeling och mask. Massage händer och armar.

50 min, 780 kr.

Tott Classic 30

Svensk Klassisk Massage, du väljer om du vill ha massage på tex rygg eller ben.

30 min, 550 kr.

 

Tott Hot Stone Relax

En härlig avslappnande behandling med varma lavastenar. Hela kroppen masseras med stenar och varvas med massagegrepp. Avslutas med en ansiktsmassage rengöring och peeling.

75 min 950 kr

Tott Classic 50

Svensk klassisk Massage, här masseras hela kroppen under 50 min, och anpassas efter dig och dina önskemål. Lägg till en mysig ansiktsbehandling på 25 min i samband med massage så får du 20% på ansiktsbehandlingen. Produkter som används är Cicamed.

50 min, 780 kr.

Anmäl dig i receptionen.

Yoga & träning på Tott!

» Under höstlovsveckorna 41 och 44 så är även alla barn välkomna på yoga och träningspass, i sällskap med vuxen. Vänligen anmäl er i receptionen!

» Samtliga träningspass är gratis för dig som hotellgäst förutom Hotyoga som kostar 100 kr/gäst.

» Anmäl dig i receptionen eller via mail info.are@totthotell.se senast 18.00 dagen innan aktuellt pass. Efter det endast i mån av plats!

Anna Johansson

erbjuder både träning och massage genom Allmountain Massage för gäster på Tott. I anslutning till gymmet erbjuds träning för kondition och styrka. Under vintersäsongen testar vi även Soma move.

MÅNDAG

Gubbyoga 11.00-12.00
Yogabaserade rörelser som är speciellt framtagna för män. Vi jobbar med rörlighet, smidighet, styrka, andning och balans. Klassen är skräddarsydd för män. Gratis för hotellgäster.

TISDAG

HOT-yoga, 08.30-09.30
Vi yogar i ett extra uppvärmt rum ca 30-32 grader. Värmen möjliggör en djupare stretch och utrensning samt förbättrar syresättning och cirkulation. Pris 100 kr för hotellgäster.

ONSDAG

Senioryoga 10.00-11.00
Yogabaserade rörelser som är speciellt framtagna för seniorer. Vi jobbar med rörlighet, smidighet, styrka, andning och balans. Klassen är skräddarsydd för kvinnor över 65 år. Gratis för hotellgäster.


PT-Yoga
Vill du ha en timme för dig själv med yoga som är anpassad efter just dig? Boka en timme med Fia, pris 700 kr/timme.
Maila på info@yogawithfia.com för att boka en tid som passar!

Fia Aunsmo

erbjuder genom sin verksamhet "Yoga with Fia" flera olika typer av yoga på Tott. Fia är en erfaren och certifierad yogatränare som hjälper dig uppnå smidighet, styrka och avslappning.

FREDAG

HOT-yoga, 08.30-09.30
Vi yogar i ett extra uppvärmt rum ca 30-32 grader. Värmen möjliggör en djupare stretch och utrensning samt förbättrar syresättning och cirkulation. Pris 100 kr för hotellgäster.

Senioryoga 10.00-11.00
Yogabaserade rörelser som är speciellt framtagna för seniorer. Vi jobbar med rörlighet, smidighet, styrka, andning och balans. Klassen är skräddarsydd för kvinnor över 65 år. Gratis för hotellgäster.

Cirkelfys 17.00-18.00
Häng med på Annas cirkelfys där du får träna både styrka och kondition i gymmet.
Bästa starten på helgen! Gratis för hotellgäster.

SÖNDAG

Flowyoga 19.00-20.30
Avsluta helgen med en mer fysisk dynamisk yoga. Inspirerad av Ashtanga yogan. Yogarörelser tillsammans med andning i ett härligt vinyasa-flöde. Gratis för hotellgäster.


Vi reserverar oss för eventuella ändringar i tid och typ av pass under säsongen.

Gym!

Passa på att träna musklerna under din vistelse på Tott. I vårt gym finns gruppträningslokal, styrketräningsmaskiner, fria vikter och en vidunderlig utsikt. Helt gratis för dig som är hotellgäst.