Pool, gym, yoga & bastu

Tott Åre Spa – Pool, jacuzzi & bastu!

Upplev Tott Åre Spa när du befinner dig i Åre! Vårt spa- och poolområde är öppet för alla och erbjuder perfekt avkoppling efter en dag i backen!

Faciliteterna omfattar bland annat en stor pool, två bubbelpooler, gym och bastu! Allt med en härlig utsikt genom panoramafönster mot Åredalen.

Under vintersäsongen finns det även möjlighet att köpa dryck och tilltugg i baren/receptionen i anslutning till poolområdet.

Observera att hyra av handduk kostar 20 kr, samt hyra av Spa kit med badrock & tofflor kostar 150 kr. Självklart går det bra att ta med egna badkläder och handduk från rummet.

Barn under 13 år är välkomna i målsmans sällskap.

Välkommen till Tott Åre Spa!

ÖPPETTIDER

Pool, gym och bastu: 08.00-20.30

ENTRÉ

Gratis för hotellgäster!

Externa gäster:
150 kr (vuxna),
100 kr (5-13 år)
0 kr (0-5 år).

Anmäl dig i receptionen.

Yoga & träning på Tott!

» Samtliga träningspass är gratis för dig som hotellgäst förutom Hotyoga som kostar 100 kr/gäst.

» Anmäl dig i receptionen eller via mail info@tottare.se senast 18.00 dagen innan aktuellt pass. Efter det endast i mån av plats!

Anna Johansson

erbjuder både träning och massage genom Allmountain Massage för gäster på Tott. I anslutning till gymmet erbjuds träning för kondition och styrka. 

 

Kontakta Anna på  anna@areallmountainmassage.se eller 070-271 80 83

Fia Aunsmo

erbjuder genom sin verksamhet "Yoga with Fia" flera olika typer av yoga på Tott. Fia är en erfaren och certifierad yogatränare som hjälper dig uppnå smidighet, styrka och avslappning.

PT-Yoga Vill du ha en timme för dig själv med yoga som är anpassad efter just dig? Boka en timme med Fia, pris 700 kr/timme. Maila på info@yogawithfia.com för att boka en tid som passar!

Spabehandling

Tott After Mountain Face & Feet
Unna dig en härlig avslappning efter en dag i backen oavsett årstid. Börjar med peeling och massage på fötter och underben 25 min följt av Ansiktsbehandling 25 min rengöring, peeling och mask. Massage ansikte, nacke, händer.
50 min 780 kr

Tott Classic Massage 30 min
Svenska Klassisk Massage, du väljer om du vill ha massage på tex rygg, ben.
30 min 580 kr

Tott Classic Massage 60 min
Klassisk djupgående massage för hela kroppen 60 min. Anpassas efter dina behov.
60 min 850 kr

Tott happy feet 25 min
En skön behandling för trötta fötter. Peeling av fötter och underben följt av massage och en skön avslutande kräm för mjuka fötter.
25 min 580 kr

Tott Hot Stone Relax
En härlig avslappnande behandling med varma lavastenar.
Hela ryggen och baksida ben masseras med varma stenar och varvas med massagegrepp.
Avslutas med en ansiktsmassage rengöring och peeling.
75 min 950 kr

Behandlande Massage

Behandlande Massage 40 min
Massagebehandling där hjälpmedel som laser, djupvåg och dry needling kan bli aktuell.
40 min 640 kr 

Behandlande Massage 60 min
Massage med fokus på ev problemområden. Tekniker som terapeutisk stretching, dry needling, laser och stötvåg används i behandlingen om behov finns.
60 min 850 kr 

Muskelbehandling laser

Behandling med laser är en smärtfri behandling med laserljus. Den verkar antiinflammatoriskt och smärtlindrande.
30 min 450 kr 

Muskelbehandling laser och djupvåg

Behandlingen fokuserar på behandling av bindväv och fascia problem med hjälp av djupvågsmaskin. Behandlingen upplevs som behaglig och passar särskilt när man känner sig ”tajt” i hud/muskler, hud sitter fast i underliggande vävnad, dålig cirkulation. Ibland kombineras laser meddjupvågen.

Brukar uppskattas av de som inte riktigt tycker om massage ,maskinen jobbar med vibrationer och vågor som fortplantar sig vidare till nästa fasciastråk och muskelvävnad som släpper på spänningar och ger en snabb effekt och upplevs sällan som smärtsam.

60 min 780 kr

Gym!

Passa på att träna musklerna under din vistelse på Tott. I vårt gym finns gruppträningslokal, styrketräningsmaskiner, fria vikter och en vidunderlig utsikt. Helt gratis för dig som är hotellgäst.